Over ons

Right at Home Nederland ondersteunt mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig te blijven wonen. Het is onze missie om de kwaliteit van leven van onze cliënten in stand te houden en zelfs te verbeteren.

Daarin gaan we verder dan u wellicht gewend bent. Het welzijn van onze cliënten staat voorop. We bieden de juiste zorg en ondersteuning. Onze zorgverleners zijn goed opgeleide mensen met een passie om een ander te helpen. Het verschil zit ‘m in de aandacht voor ‘kleine’ dingen. Een Right at Home-zorgverlener heeft de tijd voor een goed gesprek of een spelletje en gaat desgewenst met een cliënt mee boodschappen doen of gaat mee als begeleiding bij bezoek aan huisarts of ziekenhuis.

Right at Home biedt zorg en thuisservice vanuit een kleine, lokale organisatie met de betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit van een landelijke en zelfs internationale organisatie. Zo willen wij voor u de juiste mensen zijn die de juiste dingen doen met de juiste aanpak.

 Right at Home hebben we ingeschakeld om te helpen met de medicatie voor mijn 83-jarige vader, omdat hij alleen woont. Iedereen die niet in de buurt van zijn ouders woont weet het; het valt niet mee als je niet weet hoe het met je vader gaat. Het was een grote opluchting toen Right at Home een oogje in het zeil ging houden en ons regelmatig op de hoogte bracht. De zorgverlener was betrouwbaar, zorgzaam en vriendelijk.

Mr. Heineman